» » Mai aproape de adevar.Dosarele OZN,desecretizate de Arhivele Marii Britanii

Pazite cu sfintenie secole de-a randul, secretele din jurul aparitiilor OZN-urilor incep sa iasa la suprafata in Anglia. Au mai fost desecretizate alte 35 de rapoarte legate de aparitia acestor obiecte neidentificate incepand cu anii '50.

Aceste documente cuprind atat relatarile oamenilor obisnuiti, cat si cele ale militarilor.
"O nava solida in forma de bomboana mentolata”, "un inel", "o meduza" sau "un titirez argintiu". Cu asemenea cuvinte sunt descrise OZN-urile aparute pe cerul Angliei in decursul a jumatate de secol chiar de catre cei care au avut curajul sa trimita astfel de informari autoritatilor.
Alaturi de relatari apar si dovezi precum fotografii, desene, articole din ziarele vremii, dar si scrisorile trimise de Ministerul Apararii ca raspuns la marturiile englezilor.
Mai multe despre fenomenul obiectelor zburatoare neidentificate aflati aici!
Spre exemplu, un astfel de dosar contine marturia unei femei care povesteste intalnirea sa de pe 20 noimebrie 1989 cu un extraterestru ce vorbea cu accent scandinav. Ciudata intalnire a avut loc in timp ce aceasta isi plimba cainele. Atunci se pare ca a fost abordata de un "barbat" imbracat cu o mantie maro de zbor, care i-ar fi comunicat ca este vizitata de extraterestri.
Alt raport vorbeste despre experienta unui ofiter RAF, pensionat, care a povestit intr-o scrisoare trimisa Ministerului Apararii cum a vazut un OZN in timp ce se afla in vacanta in Sri Lanka in aprilie 2004. In plus, acesta a atasat si o serie de fotografii “graitoare”. Englezul a spus ca a vazut o aparitie sub forma de inel pe cer.
Mai multe despre aceste relatari gasiti pe site-ul ufos.nationalarchives.gov.uk!  
Autoritatile engleze au declarat ca toate aceste aparitii si apoi marturiile legate de respectivele evenimente au fost atent analizate. De altfel, pentru fiecare s-a si intocmit un raport, totul pentru a se stabili daca au loc activitati ostile sau neautorizat pe spatiul aerian al Angliei.
Guvernul britanic a luat atat de in serios amenintarea OZN-urilor in 1950, incat sefii de la serviciile de informatii s-au intalnit atunci sa discute despre aceasta problema.
Premierul de atunci, Winston Churchill, a dat in timpul razboiului un ordin prin care impunea ca informatiile cu privire la OZN-uri sa fie pastrate secrete pentru a preveni o panica generala.

Unknown

Adm. MISTERELE LUMII
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply