» » » » » Planul de acţiune în cazul întâlnirii cu extraterestrii (VIDEO)


Astronomii niponi au luat în serios contactarea civilizațiilor extraterestre încă din anii 80. În acest scop ei au trimis un mesaj radio către un grup de stele, printre care și Altair, situat la 16 ani lumină de Terra.
Mesajul cuprindea 13 imagini binare codate de 71 pe 71 pixeli fiecare, imagini care conțineau noțiuni primare despre noi, pământenii, ca de exemplu modul în care arată oamenii, structura ADN- ului, chimia de bază a vieții de pe Terra, precum și locul din galaxie unde este situată planeta noastră.
Mesajele trimise de oameni în nemărginirea Cosmosului, inclusiv cel din anii 80 trimis de către japonezi, sunt scrise în numere şi alfabete primare, deoarece cercetătorii sunt convinşi că fiinţele extraterestre le vor înţelege astfel mai uşor. Un mesaj similar a fost cel trimis în anul 1974 de la cel mai mare radiotelescop din acea perioadă, cel din Arecibo, Puerto Rico. Mesajul trimis de la Arecibo a fost orientat spre un grup de stele situat la 25. 000 de ani lumină de Terra.
Încă din anii ’70 autorităţile nipone au lansat un plan de acţiune în cazul mult aşteptatului contact cu civilizaţiile extraterestre, care a fost numit ulterior “Întâlnire de gradul definitiv”.
Planul are 1 capitol principal (cu subcapitole) care este up-datat şi îmbunătăţit în fiecare an, ţinându-se cont de ultimele informaţii cu privire la activitatea OZN- urilor şi a observaţiilor de fiinţe extraterestre, cu sau fără aspect umanoid. Acest capitol este: “Poporul japonez este onorat si pregatit să întâmpine cu bucurie fraţii din Univers! Punctul 1 reprezintă o parte importantă din planul Ministerului Apărării al Japoniei, care are în vedere cele mai bune strategii pentru protejarea cetăţenilor în cazul unui atac lansat de extratereştri asupra Terrei.
În această direcţie, autorităţile japoneze au declarat că: “Dacă într-o bună zi extratereştrii vor ateriza şi vor spune “ Oameni de pe Terra vă suntem prieteni !” , noi cetăţenii Japoniei vom fi onoraţi, şi le vom arăta că tradiţiile noastre cu privire la oaspeţi sunt unele dintre cele mai bune de pe întreaga planetă. La noi oaspeţii au un statut special, cu atât mai mult vom fi onoraţi să îi găzduim pe fraţii noştri din Universul nemărginit. În cazul în care vom fi atacaţi, avem deja pregătit un set de planuri care, odată ce va fi pus în acţiune, va fi o mare surpriză chiar şi pentru extratereştri violenţi”.
Conform specialiştilor, Coreea de Nord cunoaşte secrete pe care restul lumii nici măcar nu le bănuieşte. Serviciile secrete japoneze au declarat că principalul reactor nuclear din Coreea de Nord are cu totul şi cu totul altă destinaţie decât se crede în mod obişnuit. Astfel, reactorul construit de coreeni oferă o posibilitate neobişnuită. Cu ajutorul energiei acestui reactor, autorităţtile coreene de la Phenian intenţionează, de fapt, să pună bazele unei staţii de comunicare wireless care are capacitatea de a emite instantaneu la peste 1.000 de ani lumină.
Conform Pravda, autorităţile japoneze îşi folosesc, la rândul lor, ultimele descoperiri tehnologice pentru a observa ce se întâmplă în Coreea de Nord. Conform unui înalt oficial al serviciilor secrete nipone, nu ar fi deloc surprinzător ca, într-o bună zi, Coreea de Nord să ofere cea mai mare surpriză posibilă,şi să prezinte lumii, înaintea Japoniei, primii extratereştri care doresc în mod oficial să intre în contact cu planeta noastră…
EVZ.ro



http://piatza.net/planul-de-actiune-in-cazul-intalnirii-cu-extraterestrii/

Unknown

Adm. MISTERELE LUMII
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

1 comentarii:

  1. Nu pun la indoiala nici o secunda acest articol dar nu trebuie sa uitam un lucru,romanul are o vorba: ``Nici mama nu i-a dat degeaba lui tata``
    Daca cineva crede ca va veni o rasa de ET(care pe gratis) si peste noapte ne muta din secolul 21 in sec. 25 - 26 cu tehnologia lor,eu cred ca ne imbatam cu apa rece.
    Am avut deosebita experienta sa citesc cercetarile Prof. Corrado Malanga de la univ din Pisa,Italia,dupa parerea mea sunt cele mai profunde cercetari asupra raselor de ET si mai ales scopul venirii lor aici pe pamant,nu de azi de ieri poate de milenii.
    https://www.youtube.com/watch?v=ce6Ydj26Yzs

    RăspundețiȘtergere